Yhteistyökumppanit

Abikoutsin Kauppis-paketin kattavasta sisällöstä on kiittäminen  Uplus-yksityisopetusta! Uplus tarjoaa laadukasta yksityisopetusta koko maassa. Suosittelemme vahvasti heidän puoleensa kääntymistä, mikäli kaipaat henkilökohtaista opastusta ja koutsausta.

 

 

Lääkis-pakettimme on tuottanut kokonaisuudessaan Stadin Lääkiksen Valmennuskurssit. Tämä porukka koostuu täysin Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan opiskelijoista, joten voit olla varma, että jokainen Lääkis-paketin kyssäri on ammattitaidolla laadittu. Nämä tyypit todella tietävät, millaista on hakea lääkikseen ja mitä se vaatii. Mikäli pyrit lääkikseen, kannattaa vakavasti harkita Stadin lääkiksen valmennuskurssille osallistumista tai vähintäänkin heidän laadukasta verkkokurssiaan.

 

 

LOGO_seifert.png

C.L. Seifert haluaa olla tukemassa jokaista abia matkalla ylioppilaaksi. Opiskelumotivaatiota voikin kasvattaa suunnittelemalla ja tilaamalla itselleen unelmien yo-lakin – 3D-ohjelmallamme suunniteltuna. Kun lakki on tilattu, tuntuu valmistuminenkin olevan jo askeleen lähempänä. Olipa lakkivalintasi perinteinen, koristeellinen tai vaikka vegaaninen, C.L. Seifert valmistaa juuri toivomasi kruunun valmistujaispäivällesi. Tutustu ja tilaa osoitteessa: https://clseifert.com/fi

 

 

 

 

Abivuoteen kuuluu hyvin usein YO-urakan lisäksi myös autokoulun käyminen. Autokoulu Symppis on erinomainen valinta koutsiksesi, mikäli satut asumaan pääkaupunkiseudulla. Mukavampia ja pätevämpiä ajo-opettajia nimittäin saa hakea!