Käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö

Kandikoutsi on Abikoutsi Oy:n tuottama monivalintapeli lääketieteen opiskelijalle. Emme vastaa materiaalien virheistä. Mitään hoitopäätöksiä ei tule perustaa Kandikoutsissa esiintyviin väittämiin.

Käyttämällä Kandikoutsi-sovellusta hyväksyt, että sinua koskevaa henkilökohtaista informaatiota käytetään mainonnan kohdentamiseen sekä tutkimustyöhön, jonka perusteella kehitämme Kandikoutsia. Käytämme datan keräämiseen ja prosessointiin Googlen Firebase- ja BigQuery-palveluita. Käyttämällä Kandikoutsia hyväksyt, että Google toimii tietojesi prosessoijana.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tässä yhteydessä muun muassa laitteesi ip-osoitetta, sijaintitietoja, syntymäaikaasi sekä käyttäytymistäsi Kandikoutsi-sovelluksessa.

Kerätty data anonymisoidaan täysin mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 3kk sisällä keräämishetkestä. Voit koska vain pyytää yhteenvedon sinusta kerätystä datasta. Voit myös koska vain pyytää tietojesi poistamista. Nämä onnistuvat laittamalla viestiä osoitteeseen info@abikoutsi.fi tai soittamalla numeroon 0407603818.